Fasole cu ciolan afumat

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 5055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat
  • 2 cani fasole alba
  • jumatate ardei rosu
  • jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan afumat:

Fasolele se spala bine in multe ape.

cu o seara inainte se pun fasolele  la inmuiat, in apa calda ,pentru ca a doua zi sa nu mai fie necesar sa le fierbem prea mult.

intr-o oala se pune pe trei sferturi apa.

ciolanul se spala putin daca este prea afumat ,se pune in oala in care ati pus apa si il puneti pe aragaz la fiert.

lasati sa fiarba putin mai bine de jumatate.

intre timp pregatiti legumele.

ardeiul rosu si galben se taie patratele.

ceapa se curata,se spala si se toaca.

morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

dupa ce ciolanul a fiert mai bine de jumatate se adauga fasolele inmuiate.

le lasati sa fiarba cam 15 min apoi adaugati si legumele.

cand e aproape gata fiarta mancarea de fasole cu ciolan,se adauga pasta de tomate si se condimenteaza cu piper si vegeta.

mai fierbeti cam 10 min si inchideti aragazul.

serviti alaturi de o muratura sau o ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Sylvia 1

15.06.2010, 15:25

Una din retetele mele preferate

nadina73 1

15.06.2010, 17:15

sper ca nu a papat ela ca pe e o doare fiereasuper bun 5 furcu

Rocsi 1

15.06.2010, 17:44

si mie imi place sylvia dar numai fasolea ...eu la capitolul afumaturi stau mai greu nu prea imi permite organismul...sigur ti-a pastrat si tie ela...multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pipote si inimi